Urmărește-ne:

Alege limba:

Despre

Povestea #travelarim

Când un somelier, îndrăgostit de toată lumea și istoria vinului întâlnește un om de imagine, pasionat de frumos în toate formele sale și de intensitatea personalității umane, află împreună că nu există limite atunci când descoperi că cea mai profundă formă a pasiunii pentru ceea ce faci în fiecare zi îți demonstrează asta la fiecare pas.

Așa s-a creionat acest proiect al nostru, pe care l-am numit amuzant, într-o romgleză la modă ’’travelărim’’. Este un proiect ambițios de promovare a business-urilor românești din zona de HORECA, pe care îl lansăm într-o abordare cu totul nouă față de campaniile media obișnuite. Ne-am propus asta tocmai pentru că ne place complexitatea simplității unui film frumos, care are o poveste, un povestitor și personaje mai mult sau mai putin cunoscute publicului, dar absolut delicioase.  

Povestea #travelărim vorbește despre o călătorie senzorială pe care mulți își doresc să o parcurgă, dar se lovesc de terminologia mult prea tehnică și informațiile accesibile doar cunoscătorilor. Ne dorim să vă purtăm pas cu pas în călătoria noastră, printr-un limbaj mult mai accesibil și prietenos, ușor amuzant și foarte uman.

Așa am conturat ideea că din fiecare om cheie, vin, cramă, istorie, locație, oraș putem creiona un personaj despre care se poate spune o poveste plină de esență, ce îmbină modernitatea cu tradiția, valoarea cu timpul, cercetarea cu pasiunea, fără a sacrifica nimic din calitate. Ne-am propus să promovăm astfel autenticitatea și valorile naționale.

Că de n-ar fi, nu s-ar povesti!

error: Conținutul este protejat! Nu puteți copia acest fragment