Modificări

În cazul în care se vor produce modificări ale termenilor și condițiilor, acestea vor fi publicate pe prezenta pagină. În acest sens, cititorii sunt rugați să examineze periodic această pagină. Accesarea în continuare a site-ului după orice modificare înseamnă că sunt acceptate de către utilizatori schimbările.

 

Ștergerea datelor

Site-ul www.travelarim.ro va păstra confidențialitatea informațiilor de orice natură pe care vizitatorii blogului le furnizează.

Dezabonarea de la Newsletter se poate face printr-un click pe butonul „Dezabonare” sau „Unsubscribe”.

Pentru modificarea sau ștergerea datelor colectate de site-ul www.travelarim.ro, abonații pot utiliza formularul de contact existent pe blog sau pot trimite un e-mail la adresa contact@travelarim.ro. Ulterior, vor primi un e-mail de confirmare că datele au fost modificate sau șterse, după caz. Solicitarea de a modifica sau a șterge datele cu caracter personal colectate nu trebuie justificată în niciun fel.

Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres şi neechivoc al dumneavoastră în conformitate cu prevederile legii 677/2001 si directivelor GDPR pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.

Pentru orice întrebare sau nelămurire, mă puteți contacta prin intermediul formularului de contact existent pe blog sau printr-un e-mail la adresa contact@travelarim.ro.