Urmărește-ne:

Alege limba:

Dicţionarul spune că vinul este o băutură obținută cu o tărie alcoolică de minimum 8,5 vol. % prin fermentația alcoolică exclusivă a mustului de struguri, fiind totodată un produs agroalimentar.

Noi spunem că fiecare vin în parte este o întreagă istorie, o întreagă poveste a unei crame, a unei podgorii, a unei reţete, a unui vis, a unei viziuni transformate într-o artă lichidă, o licoare magică, ce schimbă oameni, suflete şi chiar naţiuni.

Este în același timp un tablou de simţuri, o artă pictată  în timp, de la primii butuci de vie plantaţi, la primul rod, la primul vin şi până la primul moment în care îl cunoşti şi îl deguşti, lăsându-ți o emoție unică, atât de personală. El se aseamănă cu personalitatea umană, fiind la fel de complex și plin de esență, la fel de schimbător de la an la an, la fel de diferit perceput de ceilalți în funcție de propria lor personalitate.

Travelărim

#VinLaJulfă

  O singură dată pe an, la sărbătoarea Naşterii Domnului, la Crăciun, unii mai păstrează tradiţiile din străbuni în zona Moldovei şi mai fac şi

Citește mai mult »
error: Conținutul este protejat! Nu puteți copia acest fragment